29 Mart 2013 Cuma

Vestel NATURE PLUS 24 A ENERJI SPLIT KLIMA

Gri


Enerji Sınıfı (Soğutma): A Enerji Sınıfı, Soğutma Gazı: R410A Çevreci Gaz, +54 °C ‘de Soğutma: Var, İyonizer: Var


-15C’de Isıtma


Dışarıda ne kadar soğuk olursa olsun, klima ısıtma fonksiyonu, hatta -15 derecede etkin kalır sıcak bir atmosfer sunmaktadır.


 


Sessiz Çalışma


Sessiz çalışma avantajı olan ürünler iç ünite gürültü seviyesi kullanılan ekipman tasarımı minimize sayesinde. Bu özellik sayesinde, düşük ses seviyelerinde eserlerinde yaprakların hışırtısı, konforlu bir soğutma sunar.


 


Golden Tech Teknolojisi


İç ünite ve zamanla oluşabilecek dış ünite klima ve ısı transfer yüzeyleri, yüksek verimlilik sağlar ve böylece toz ve diğer enkaz oluşumunu engeller.


 


İyonizer

Çevre (50.000/cm3) ve negatif elektrik yaydığı ve saniyede 1.3 milyar negatif iyon sayesinde size stres alır. İyonlar, toz ve bakteri gibi yakalanan kirleticiler, hava, doğa, taze esinti bırakır arındırmak. 1 cm3′teki şelale, 10.000, 50.000 deniz, şehir 1000 yakınında negatif iyonların ortalama sayısı, ofis ortamı 50′dir.


 


Aktif Karbon Koku Filtresi

Aktif karbon filtreler, havada polen sürekli olarak, amonyak ve su buharından oluşan koku gidermek için kullanılır. Aktif karbon eleman, su buharı moleküllerinin aktifleştirilmiş karbon yüzey bağlayarak kaldırır. Buna ek olarak, ortadan kaldırarak çeşitli hastalıklara sebep yaklaşık 0.01 mikron boyutlu parçacıklar inhale havayı temizler.


 


Çıkarılıp Yıkanabilen Ön Filtre

Ortamda, böyle bir pratik özellik bağlı değilken yüzeyden toz ve polen parçacıklarını kolay temizlenir olarak demonte ve uzun ömürlü kullanım sağlar, sizin sağlığını korur.


 

Otomatik İç Ünite Temizleme Özelliği

Soğutma ve iç ünite ısı plakaları nem alma sonunda otomatik olarak temizlenir ve 15 dakika kurutulur. Bu özellik, iç ünitede üreme bakteri ve mantar riskini ortadan kaldırır.


 

Kompresörü Koruyan 3 Dakikalık Gecikmeli Çalışma


Elektrik kesintisi sonrasında, kesintiye kompresörün zarar görmesini önlemek amacıyla tekrarlama olasılığına karşılık Klima hemen başlamıyor. 3 dakika sonra son gönderilen komutun bellek başlar tutarak çalışın.


 

Uyku Modu


Uyku modu, çalışan klima, uyku sırasında ortam sıcaklığı ve hava akışı otomatik seviye sizi rahatsız etmeyecektir ayarlar. Bu özellik sayesinde, Klimanız, uyku, eğlence, defne altı saat sonra kendiliğinden kapanacaktır.


 


 


Turbo Çalışma


Ani ısı ve gerektiğinde Klimanızın serinlemek, hız turbo fan sayesinde hızla istenilen sıcaklık ortamı getirmek.


 


 


Buz Çözme Özelliği


İç veya dış üniteleri defrost özelliği otomatik buzlanma durum oluştuğunda yürütmektedir, buz erir. Performans eksikliği tarafından oluşturulan buzlanma önler.


 

Nem Alma Fonksiyonu


Nem alma fonksiyonu ile aşırı nemli, kıyı bölgeleri, kenar, vb kapalı ortamlarda nem seviyesi istenen.


GENEL ÖZELLİKLER :

SeriNature PlusBTU Değeri24000Enerji Sınıfı (Soğutma)A Enerji SınıfıSoğutma GazıR410A Çevreci Gaz+54 °C ‘de SoğutmaVarDisplayLCD DisplayİyonizerVarAktif Karbon Koku FiltresiVarCatechin FiltreVarÇıkarılıp Yıkanabilen Ön FiltreVarHata Teşhis ve Otomatik Koruma FonksiyonuVarKompresörü Koruyan 3 Dakikalık Gecikmeli ÇalışmaVarRestart(Elk Kesintisinde Oto Yeniden Başlatma Özl)VarUyku KonumuVarTurbo ÇalışmaVarBuz Çözme ÖzelliğiVarSıcaklık GöstergesiVarNem Alma FonksiyonuVarIsıtma/Soğutma/Nem Alma/Fan/Auto İşletim KonumlarıVarOtomatik Sıcaklık KontrolüVarOtomatik Fan Hızı AyarıVarOtomatik Dikey Hava SalınımıVarYatay Hava SalınımıVarOtomatik ya da Manuel Kanatçık AyarıVarLCD Uzaktan KumandaVar

TEKNİK ÖZELLİKLER :

SOĞUTMA :

Enerji SınıfıANominal Kapasite (BTU/h)24.030Çekilen Enerji (W/h)2.190Çekilen Akım (A)9,90EER (W/W)3,21

ISITMA :

Enerji SınıfıCNominal Kapasite (BTU/h)24.570Çekilen Enerji (W/h)2.200Çekilen Akım (A)10,5COP(W/W)3,27

ÜNİTE ÖLÇÜLERİ :

İç Ünite Boyutları (YxGxD) (mm)275 x 1080 x 215Dış Ünite Boyutları (YxGxD) (mm)619 x 911 x 320



Vestel NATURE PLUS 24 A ENERJI SPLIT KLIMA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siemens teknik servis

Siemens Siemens oldukça büyük ve ünlü bir teknoloji markasıdır. Çok fazla kullanılan ve ürünleri sevilerek alınan bir marka haline gelmi...