21 Nisan 2012 Cumartesi

Dsmart İzmir

Dsmart İzmir

Smile Adsl

Smile Adsl

Dsmart SD:  Standart yayın kalitesinde olan D-Smart kanallarının izlenmesine olanak tanıyan uydu alıcılarıdır.
5000 kanal kapasitesi, Otomatik kanal frekansı güncellenme, Standart uydu alıcısı olarak kullanılabilme, Otomatik yazılım güncelleme fonksiyonu, Hava durumu, yol bilgisi, astroloji, spor, dünya, ekonomi haberleri gibi bilgilere ulaşabileceğiniz interaktif servisler, Otomatik kanal sıralama, Favori kanal listesi oluşturma, 7 günlük program rehberi, Ebeveyn kontrolü, Rehber tuşu ile izlediğiniz kanalı değiştirmeden, diğer bir kanaldaki detaylı program bilgilerine ulaşma, Info ekranından, izlenilen program hakkında detaylı bilgiye ulaşma, Dil seçeneği, (D-Smart kanallarında dil seçeneğini destekleyen yayınları, orijinal dilinde ya da tercih ettiğiniz dil seçeneğinde izleyebilirsiniz.), Sinyal seviyesi düşük olan yayınları D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile kaliteli olarak izleyebilirsiniz.
Dsmart HD: D-Smart HD ile gerçek dünyanın görsel şölenine adım atın. HD televizyon sahibi olsanız da gerçek görüntü kalitesi için uydu alıcınızın ve yayınınızın da HD olması gerekir. D-Smart HD ile hem HD uydu alıcısına hem de Türkiye’deki en fazla içeriğe sahip HD kanallarına sahip olabilirsiniz.
D-Smart HD uydu alıcısı, SD yayınlar için 768x576i ve HD yayınlar için 1280x720p, 1920x1080i çözünürlüklerini destekler.
D-Smart HD uydu alıcısı, kompozit ve SKART bağlantı noktalarıyla SD görüntüyü ve Komponent bağlantı noktası sayesinde de SD ve HD görüntüyü analog olarak TV’ye iletir. HDMI bağlantı noktasıyla da SD ve HD görüntü ile sesi dijital olarak TV’ye aktarabilir.
D-Smart HD uydu alıcısının, Dolby Digital ses desteği vardır ve bu sinyal için optik dijital ses çıkışı bulunmaktadır.
Dünyadaki tüm görüntü standartlarına uyumludur.
Kullanıcı, D-Smart HD kanallarının yanı sıra Türksat veya diğer uydulardan kendi istediği kanalları da ekleme şansına sahiptir.
İnteraktif portal, interaktif oyun, interaktif TV uygulamalarını çalıştırabilme özelliği vardır.
İnteraktif uygulamalarda iki yönlü haberleşme için, standart telefon hatlarında kullanılmak üzere V90 uyumlu çevirmeli modem ve geniş bant internet bağlantılarında kullanılmak üzere 10/100Mbit ethernet bağlantı noktası mevcuttur.
Dsmart HD+ : Dsmart HD+ eğlence dünyanızı evinize getiriyor.
D-Smart HD+ kendi içinde hafızası bulunan bir cihazdır. D-Smart HD+ ile dilediğiniz programları kaydedebilir, canlı yayını durdurabilir, geri ve ardından ileri alabilir, istediğiniz zaman canlı yayın zamanına ulaşabilir, aynı anda iki yayını kaydedebilirsiniz. D-VD Club’a abone olarak kumandadaki VOD tuşu ile cihazınıza otomatik olarak yüklenen programları, spor karşılaşmalarını, dizilerin tüm bölümlerini, bazı özel programları izleyebilirsiniz
Kullanım Özellikleri:  Canlı yayını durdurma, geri alma ve canlı yayın anına kadar ileri sarma, Bir program izlerken, istediğiniz diğer bir programı kaydetme, Aynı anda iki farklı programı kaydetme,
Dizi programların tüm bölümlerini seri olarak kaydetme,
Program rehberinden istenen programı işaretleyip kayıt edebilme,
Zamanlayarak kayıt edebilme “Kurulma Özelliği “,
D-VD Club Hizmeti: İstediğiniz anda, istediğiniz kadar program seçip izleyebilirsiniz.
7 günlük program rehberi,
İnteraktivite “Kumandanız ile TV ekranınızda oyun ve iddia oynayın, güncel, dünya, ekonomi ve spor haberlerini okuyun, hava durumunu takip edin, kısaca D-Smart dünyanızı kendiniz yönetin.”,
Favori kanal listesi “4 (+1) adet”,
Çocuk kilidi,
Kanal (5000 kanal).
Teknik Özellikler
Hafıza kapasitesi ( 320 GB ),
2 adet tuner girişi,
Hızlı ethernet bağlantısı (100 Mbit Hızlı Network Erişimi),
Dolby Digital sistem,
56 K modem.
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
 

Siemens teknik servis

Siemens Siemens oldukça büyük ve ünlü bir teknoloji markasıdır. Çok fazla kullanılan ve ürünleri sevilerek alınan bir marka haline gelmi...